Hundefoder og ernæring

Hundeernæring, hundeadærd,  livskvalitet, Stine Skaaning, hundeadfærdsterapeut

Hundefoder – Sigurds historie med GourMix

Min gamle hund Sigurd døjede i de første år af sit liv med en del allergi. Jeg brugte (rigtig) mange penge på forskellige behandlinger hos dyrlægen, og måtte desværre, den ene gang efter den anden,  konstatere at det var uden nævneværdigt resultat.

Det hundefoder som vi blev anbefalet, var heller ingen succes, bl.a. fordi Sigurd ikke virkede specielt interesseret i at spise det. Hans symptomer blev over tid værre og værre, og min frustration større og større.  Jeg sad ofte og søgte på nettet efter andres erfaringer og behandlingsmuligheder, og stødte på en hundejers historie om og erfaring med VetCurs produkter.

GourMix, hundefoder, hundeernæring, Stine Skaaning, hundeadfærdsbehandler

Foderskiftet til VetCurs produkter

Efter en lang snak med en af de gode folk bag produktet, skiftede jeg Sigurds foder og medicin ud med fuldfoderet GourMix og et par plantebaserede tilskudsprodukter, ImVet og DiVet, og gik igang med et længere forløb for at få Sigurds noget medtagede system på fode igen. Og det lykkedes! De sidste mange år af Sigurds liv var han frisk og rask, smuk i pels, øjne og tænder og bedst af alt – uden medicin og uden symptomer på allergi.

Jeg blev undervejs i forløbet forhandler af VetCurs produkter, og glæder mig rigtig meget over de hunde jeg igennem tiden har været med til at give et sundt og ernæringsmæssigt godt liv.

En (hunde)-ernæringsmæssigt god start

Min nye hund Balder (ses på billedet i færd med at plyndre endnu en frugtbusk!) er selvfølgelig vokset op på GourMix og Beginner-oil fra VetCur. Han stor-trives og får sin mad suppleret med bl.a. leverpølse (ligeledes fra VetCur), æg (fra egne høns, både dem jeg tilbyder ham og dem han ind imellem tager selv), et ben (rå fra slagteren) og så selvfølgelig alle de bær og frugter han selv finder, både i haven og på vores gåture.

Du er velkommen til at kontakte mig for mere information om produkterne. Min lille butik har åben efter aftale alle ugens dage, og for mine faste kunder har jeg særlige afhentningsaftaler, så der altid er mulighed for at hente foder når det passer dig.

Kontakt mig på mobil: 24252089 eller på mail: stine@hundogco.dk.

 www.vetcur.dk/produkter.html